by adamfaiz
.
.
.

Oh! Syirah
Ohh me2day !
0 comments


Hype :) uhuhu.. hri ni *bkn hri dh berabad - abad dh..* aku dpt email dri me2day. and dia kata...


dia nk tutup laman tu pada 30 June 2014. aahh. lpstu kau nk cmpk aku ke mana ?! hahah lol... jkjk.. nnty dh x de tmpt lain dh aku nk stalk SHINee . -.- twitter jonghyun ngn onew je tp onew tu dh delete semua post dia kcuali gmbr dia ngn mak dia. jonghyun pulak bkn reporter shinee nk bgthu apa yg dorg buat -.- 

instagram pulak key.. key pun sama bkn reporter... aiihh.. x pelah. act, series aku x phm pun. hahah. aku buat mcm ni je klu aku lawat me2day dorg. 


nnty automatic dia translatekn. even cacat.


aku reti baca cuma x fhm maksud dia je. hahahaha.

hehe. oklah sesiapa ada me2day, jom add syirah ! :) syirah_shawols . hehe. message syirah klu korg nk syirah add korang :). anyeong. :) paipai