by adamfaiz
.
.
.

Oh! Syirah
Music @ my blog
0 comments


Yupp ~ Hello. :) today, aku nk citer pasal lagu dkt blog aku. Klu korang perasan selama ni, lagu kt blog aku OST The Heirs. Maaflah kalau lgu tu x sedap. Salahkan penyanyi dia. lol. jkjk. Sometime rasa bosan dgr lgu blog sndiri nk je tkr tp x blh sbb .. hmm

hritu main kawi bawi bo ngn kawan. pstu kalah. jadi dia mintak suruh letak lgu ost The Heirs kt blog smpi episode The Heirs dh di air kn. Dan pastikan aku tgk semua. jd. skrg tgh tunggu episode 19 & 20. sikit lgi. bru blh tkr lgu. aahh. :'( 

Lain punya cerita pulak . hmm. aku nk x thu sgt nk pilih lagu yg soft soft sikit bg kna dgn blog aku and pembaca blh mmbaca dgn aman. hahaha. aku suka pilih lagu yg happening. tp happening pun ade drum . aku nk lgu yg guna piano. tp kalau piano kang lagu sedih je yg byk. hahahaaaaa. 

Kemudian, aku pilih lagu 'A'. then rasa menyampah dgr aku tkr lgu. bila bw blog org len . Pasang lagu 'A' tu aku rasa mcm best plak ltk lgu tu kt blog. -.- entah apa yg aku tgh type skrg ni. huaaa ¬.¬

okook. byebye, assalamualaikum. itu je hahahahah !