by adamfaiz
.
.
.

Oh! Syirah
Apa Khabar ?
0 comments

Assalamualaikum, erghumm , erhumm. 

Maaf kerana sudah sekian lama tidak update di blog ini . hihi . Jgn marahka syirah. Syirah skrg tgh berfikir mcm nih 

" Blah lah kau, kau x layak nk jdi blogger sebab x update lngsung "

" Tak de siapa nk baca dah ! Tak yah susah kau nk update " 

"Dh lh x best lngsung. kpop - kpop x hbis2 ...!"

Haaa , begitulah apa yg Syirah sdg fikir sbbx update lama dh . kahkahkah. luar imaginasi.  Oklh, saya nk citer nih. Saya un blh.. hahaah. Syirah nk citer. Risau jgk x dpt nk update blog . Hahahahah. Sejak kebelakangan nih Syirah asik dpt krja skolah yg brtimbun - timbun je di bln ramadhan . Syirah igt kuranglh beban syirah bile bulan ramadhan nih . Hapak. Bertimbun - timbun kerja skolah Syirah huihuihui. Nk buka laptop un x smpt ape lg nk buat gif utk korg. kahkahkah. mcm korg minat gif Syirah nih ...

fuiihh.. jgnlh anggap syirah mcm ape yg dialog seperti di atas. Maaflh dh bersarang syirah tingglkn blog nih.  Harap sume follower syirah and sesiapa sudi membaca lagi post2 syirah yg ade di blog syirah nih. n nk ucpkn kepada sesapa yg ade promotekn blog syirah heheeh. follower syirah dh naik 40 . even x feymes. hmmm.. 

harap korg sudi nk mempromotekn lg lh. hahahaha. hmmm. nk tnye korg . klu korg prasan kn .. dkt blog syirahx bunyi pun lgu. kod dia dh jhanam. syirah tgk dkt iron dj dia kte error. ataupun ralat. hahahaa . lawaklah bm dia. eh x silp syirah lh ralat . mehmehmehmeh. eh bahasa syirah jgk. hmm. sesiapa thu nk cri kod lgu utk mp3 mcm mna, tologn cbox - cbox kn syirah ehh ? thanks ~

Sempena hari raya, patutkah Syirah tkr skins tpi psl kpop + raya ? hahaha . nntylh. 19/8/13 . Syirah tkr . heheheh. InsyaAllah, klu Syirah ade mood. heheh, hoii.. kerja skolah kau un x siap. bertimbun - timbun. Boleh buat muzium kerja skolah tuh.. haishh..

Okeyhhh lh.. nnty klu syirah berkesempatan utk update lg, insyaAllah . And .. don't forget to promote my blog . mehmehmeh.. haahahah . klux nk x pe :) x kesah un . tp mohon jsa baik awak - awak semua . Dapat pahala. hahaahahahah . InsyaAllah.

Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir Dan Batin :)

Assalamualaikum .