by adamfaiz
.
.
.

Oh! Syirah
Cameraaa Lomo ~
0 comments


Assalam Dan Salam 1 Malaysia ! Petang2 nie semngat nk update post.. memandangkn dh berabad - abad aku x update .. aku nk update padaa  27 Jun 2012 . Aku nk camera lomo ! Nk tau npe aku nk camera niee ..? Meh sini meh sini! dengar 2 !

 aku nk sbb diaa comel .. banyak bent0k lhaa .. mmg cool gilaa :P .. and then aq nk sbb diaaa murahh ! nk thu bpe ..? blh dptkn dgn harga serendah RM 200  !!! hri tu .. aku jln2 lhaakn.. nmpk satu kedai kamera lomo niee.. dia jual camera tu .. and then dia mcm mainan lhaa dia coverkn mcm ape th kn .. tpi lebih kurang mcm kotak lha kott... tokei kedai tu melayu.. dia siap bubuh harga lgi .. 

Nk thu bpee..? RM 100 doe.. mcm x caya lha gakk .. aku tertnye dlm hati aku .. 

apesal murah gilaaa..? aku beli 5 biji pun x paaa ~
hahah .. belagakk mcm duit adaa lhaa pulakk kn ..?  huhuh .. time tu duit tgh pokaii.. ngehngehngeh.. korang belii lhaa ! murah2 ! ape ..? mahal ..? dh tuh korang beli pakej novel ain maisarah blh pulakk ann ..? RM150 tuee.. #actually aku un beli gakk ~ 


aku x sure lhaa dia pki memory card or sim card or film ~ rse film .. tpi ape je lhaa ~ lgi murah dripde camera DSLR ! Hmphh.. ! Lgi murah dri fon kau ! Hmphh ! haha ~

okeelhaa ! jp2 before aku tmtkn post niee aku nk nyanyi lagu sat !

W.H.O.O.P.E.E , whoopee !

eh2 nk promote second blog aku sat.. yg nie aku share ngn jiraan cumeycumey aku ~ :P : tkn sini !
jgn lupaa like page kitorang kt Facebook yaa !

assalamualaikum ~